El bosc a la taula

El bosc a la taula. Receptes de boscos sostenibles de la mà dels 20 millors xefs

Nº:
2G
Editorial:
Laertes
EAN:
9788419676160
Any d'edició:
ISBN:
978-84-19676-16-0
Pàgines:
148
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
200
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Otros títulos

Descompte:

-5%

Abans:

18,00 €

Després:

17,10 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Aquest llibre va dirigit a totes les persones que tinguin interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors, els recol·lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d'origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i amenaces actuals. La situació d'emergència climàtica es fa evident a casa nostra amb el gran risc d'incendis forestals que patim, la situació actual d'aquest ha estat l'objectiu principal del llibre, per tal que sigui una eina de conscienciació mitjançant allò que fem cada dia i que ens agrada molt:  menjar. Els xefs han preparat els plats amb productes del bosc, com ara: la carn de caça, el porc ibèric o la carn de ramaderia extensiva,  com també fruits del bosc, com els pinyons, la castanya, els bolets i  les tòfones i la mel, tots ells provinents de boscos sostenibles. Quan anem al restaurant o al mercat a comprar aquests productes fem gestió del paisatge i ajudem a pagesos i a ramaders locals, alhora que  promovem les pastures i la gestió sostenible del bosc. Però no només cal promoure els productes d'origen forestal gastronòmics sinó també fixar-nos en la compra dels envasos, el mobiliari, el paper, mitjançant productes certificats en origen, reciclables, renovables i biodegradables. Els xefs que han facilitat les receptes són: Ada Parellada, Carles Gaig, Carme Ruscalleda, Charo Val, l'escola ESHOB, Eduard Xatruch, Fina Puigdevall, els Germans Roca, els Germans Torres, Iolanda Bustos,  Lluc Crusellas, Mateu Casañas, Neus Faiges, Oriol Castro, Paco Pérez,  Paolo Casagrande, Pere Planagumà, Rafa Martínez, Rafel Muria, Sergi de Meià, Toni Sala i Xavier Pellicer. PEFC Catalunya ha creat aquest llibre dirigit a tota persona que tingui interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors,  els recol·lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d'origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i de les amenaces actuals. La situació d'emergència climàtica és evident, i per això, aquest ha estat l'objectiu principal del llibre, per tal que sigui una eina de conscienciació. Per això, vint grans xefs han preparat els plats amb productes del bosc, tots ells provinents de boscos sostenibles, això ens garanteix que els boscos han estat gestionats conforme a uns exigents requisits ambientals, socials i econòmics.

Laertes a Ofinel

  • JUEGO DEL DOMINO, EL -5%
    Titulo del libro
    JUEGO DEL DOMINO, EL
    LLOBELL, ALBERTO
    Laertes
    El dominó es mucho más que un juego ancestral, popular y de grupo. Es,  además, la confraternización alrede...
    No disponible

    7,51 €7,13 €

  • IDENTIDAD E (ALUMNO) INTERCULTURALIDAD
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    IDENTIDAD E (ALUMNO) INTERCULTURALIDAD
    SANDIN, Mº PAZ
    Laertes
    La situación actual de numerosos centros educativos demanda ejercer nuestra tarea profesional con alumnado muy...
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    5,87 €5,58 €

  • ALBANIA -5%
    Titulo del libro
    ALBANIA
    ROMERO GARCIA, ELADI
    Laertes
    Albania es un país que por fin ha salido de las más delirantes y oscuras sombras estalinistas. De él no cono...
    No disponible

    19,50 €18,53 €

  • PAZ EN EL MEDITERRANEO -5%
    Titulo del libro
    PAZ EN EL MEDITERRANEO
    COEDICION CON GREENPEACE
    Laertes
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    5,89 €5,60 €

  • NUEVOS CINES EUROPEOS(1955-1970) -5%
    Titulo del libro
    NUEVOS CINES EUROPEOS(1955-1970)
    RIAMBAU, ESTEVE
    Laertes
    No disponible

    15,03 €14,28 €