El formatge de cabra: Com preparar-lo 10 vegades

El formatge de cabra: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
36
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788492607365
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-92607-36-5
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Descompte:

-5%

Abans:

6,95 €

Després:

6,60 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Els darrers anys sÆha produït a Catalunya una florida de formatgeries artesanes que ofereixen uns formatges excel·lents que poden formar part de les receptes culinàries dels paladars més exigents. En aquestes 10 receptes que ens proposen, hi trobem des dÆentrants, plats  principals i postres; receptes clàssiques i innovadores, plats de mar  i muntanya, sempre a base de formatge de cabra, on podreu apreciar-ne  les diferents qualitats pel que fa al sabor, lÆaroma i la textura. 
 Aquest llibre ha obtingut el premi Gourmand Book 2011 al millor llibre  en llengua catalana en la categoria Best Cheese.

Altres llibres de l'autor a Ofinel

Matèria a Ofinel

Sd edicions a Ofinel