La carbassa: Com preparar-la 10 vegades

La carbassa: Com preparar-la 10 vegades

Nº:
29
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788492607068
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-92607-06-8
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Descompte:

-5%

Abans:

6,95 €

Després:

6,60 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

La tradició familiar restauradora de l'Ada Parellada l'ha portat a fer  d'aquest món la seva vida. Avui compta amb una traject.ria reconeguda  que s'estructura en diferents facetes: restaurants (Semproniana, Pla dels Àngels i Petra), gran quantitat de llibres de cuina publicats, i activitats diverses al voltant de la gastronomia, com ara tallers de cuina per a infants i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació. En aquest llibre ens proposa 10 receptes per elaborar la carbassa, un producte de gran senzillesa i baix cost fins ara poc utilitzat, per. que, tal com ella ens mostra, té infinites possibilitats.

Matèria a Ofinel

Sd edicions a Ofinel