La poma: Com preparar-la 10 vegades

La poma: Com preparar-la 10 vegades

Nº:
9
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788461119479
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-611-1947-9
Páginas:
20
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Descuento:

-5%

Antes:

6,95 €

Despues:

6,60 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Roseta Jorba, del restaurant Pa i Raïm establert a la casa pairal de Josep Pla a Palafrugell, ha confegit aquestes 10 receptes amb poma. El  pr.leg de Pere Pascual i la mateixa autora presenta les característiques, composició, varietats i conservació d'aquesta fruita. Al recull de receptes, s'hi expliquen cinc maneres de preparar  la poma en plats dolços i cinc en plats salats, poc complicats i de resultats d'èxit assegurat.

Materia en Ofinel

Sd edicions en Ofinel

  • La llum daurada -5%
    Titulo del libro
    La llum daurada
    Nº 2
    Vergés, Josep
    Sd edicions
    La llum daurada és una historia dÆamor en vers lliure sobre la dona suissa, Règula, de Josep C. Vergés, des...
    No disponible

    22,00 €20,90 €

  • Caps de cor -5%
    Titulo del libro
    Caps de cor
    Sampablo Sempere, Tays
    Sd edicions
    Caps de cor és una hist.ria sobre l'amistat. És un recorregut que va des de la foscor de la nit i la solitud,...
    No disponible

    19,50 €18,53 €

  • Los cocteles imprescindibles -5%
    Titulo del libro
    Los cocteles imprescindibles
    Carol, Marius
    Sd edicions
    No disponible

    22,00 €20,90 €

  • LA LLENGUA DELS OCELLS -5%
    Titulo del libro
    LA LLENGUA DELS OCELLS
    Pere Parramon
    Sd edicions
    No disponible

    21,00 €19,95 €

  • Ferros -5%
    Titulo del libro
    Ferros
    Nº 7
    Moscada, Neus
    Sd edicions
    "Haig de portar un aparell corrector? No penso sortir de casa!" Què passa quan has de portar ferros? Aquest é...
    No disponible

    10,00 €9,50 €