APPCC avanzada

APPCC avanzada. Guía para a aplicación dun sistema de perigos e puntos de control críticos

Editorial:
Ideaspropias
EAN:
9788498392012
Ano de edición:
Materia
ECONOM?A E EMPRESA
ISBN:
978-84-9839-201-2
Páxinas:
194
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
GALEGO
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
GESTION EMPRESARIAL

Desconto:

-5%

Antes:

14,96 €

Despois:

14,21 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Imaxinan que os produtos alimentarios que consumimos non pasasen uns controis de calidade? Os alimentos, como materia orgánica que son, estarían expostos a multitude de perigos potenciais que producirían a súa contaminación (perigos biolóxicos, químicos e físicos) e nós como consumidores, trala inxestión deses alimentos, estariámonos arriscando  a contaxiarnos de calquera enfermidade de transmisión alimentaria ou a que o noso organismo sufrise algún dano.

O sistema APPCC (Análise de Perigos e Puntos de Control Crítico) é un procedemento metódico, científico e predominantemente preventivo que, utilizado ao longo da cadea de subministración do alimento proporciona un elevado índice de seguridade respecto á calidade hixiénico-sanitaria deste, é dicir, avala que o produto cumpre certas normas de limpeza, conservación, transporte...

A nova Norma ISO 22000 é un sistema  de xestión en materia de seguridade aplicable á cadea de abastecemento de alimentos e, polo tanto, unha ferramenta para implementar o sistema APPCC. Esta norma está avalada internacionalmente e tódolos sistemas de xestión de inocuidade de alimentos que a cumpren son susceptibles de certificación.

O obxectivo principal deste manual, que Ideaspropias Editorial lle presenta, é proporcionar ao lector a través dunha metodoloxía didáctica, un coñecemento teórico-práctico do sistema APPCC, da súa importancia, dos seus principios e da súa aplicación.

Outros libros do autor en Ofinel

  • APPCC básica -5%
    Titulo del libro
    APPCC básica
    ', Victoria De las Cuev'
    Ideaspropias
    Na actualidade, coñecer as medidas de control de seguridade dos alimentos é un aspecto fundamental que teñen...
    No disponible

    14,96 €14,21 €

Materia en Ofinel

Ideaspropias en Ofinel

  • Microsoft Access 2003 (OBRA COMPLETA) -5%
    Titulo del libro
    Microsoft Access 2003 (OBRA COMPLETA)
    'Clara Varela Comesaña'
    Ideaspropias
    Clara I. Varela Comesaña (Vigo, 1963) es diplomada en Magisterio por la Escuela Universitaria de Formación de...
    No disponible

    17,95 €17,05 €

  • Técnicas de inmovilización, movilización y traslado del paciente (2.ª edición) -5%
    Titulo del libro
    Técnicas de inmovilización, movilización y traslado del paciente (2.ª edición)
    ', Manuel Guinot García'
    Ideaspropias
    ¿Cómo intervendría ante una situación de urgencia y emergencia? Podrá encontrar la respuesta en este mater...
    No disponible

    20,95 €19,90 €

  • Preparacion de masas y piezas carnicas -5%
    Titulo del libro
    Preparacion de masas y piezas carnicas
    Rodriguez Caeiro, Maria Jose
    Ideaspropias
    Las tareas de un elaborador de productos cárnicos son, además de recepcionar las materias primas y auxiliares...
    No disponible

    20,95 €19,90 €

  • Uso del ordenador y gestión de ficheros Windows -5%
    Titulo del libro
    Uso del ordenador y gestión de ficheros Windows
    Villar Varela, Ana María
    Ideaspropias
    Ana Mª Villar Varela, nacida en Vigo (1976), es Técnico Superior en Desarrollo de Aplicaciones Informáticas....
    No disponible

    16,95 €16,10 €

  • FacturaPlus 2011 -5%
    Titulo del libro
    FacturaPlus 2011
    'Sage'
    Ideaspropias
    FacturaPlus es un software de gran utilidad que le permitirá operativizar informáticamente la gestión de los...
    No disponible

    24,95 €23,70 €