El nap: Com preparar-lo 10 vegades

El nap: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
20
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788493592158
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-935921-5-8
Páxinas:
20
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Josep Maria Massó, cuiner i propietari del restaurant Senzone-l'Estany  de Puigcerdà, proposa 10 receptes d'un dels ingredients emblemàtics de la Cerdanya: el nap. En el pr.leg, Ioio (Jordi Vinyes) en descriu les característiques diferencials respecte d'altres varietats i la seva versatilitat a la cuina: gairebé un manifest reivindicatiu. De les receptes de Massó destaquen, per exemple, la crema de naps amb t.fona, el bacallà amb naps i peus de porc o l'arr.s de colomí i naps.

Materia en Ofinel

  • MUINA -5%
    Titulo del libro
    MUINA
    Alija, Josean
    Montagud editores
    No disponible

    33,80 €32,11 €

  • Repostería tradicional -5%
    Titulo del libro
    Repostería tradicional
    Obregón, Alma
    Planeta
    El olor de los roscos de tu abuela, el bizcocho de limón que hacía tu madre, las galletas cuyo olor impregnab...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    17,90 €17,01 €

  • EL GRAN LIBRO DE COCINA -5%
    Titulo del libro
    EL GRAN LIBRO DE COCINA
    Telva
    Logintegral
    No disponible

    10,00 €9,50 €

  • LLIBRE DELS CARMELITANS -5%
    Titulo del libro
    LLIBRE DELS CARMELITANS
    AA.VV
    Barcino editorial
    No disponible

    20,00 €19,00 €

  • Tartas festivas -5%
    Titulo del libro
    Tartas festivas
    Porschen, Peggy
    Blume
    Desde alfabetos de galletas, pasando por cupcakes caleidoscopio u otros estilo Bollywood, hasta canapés de cho...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    2,95 €2,80 €

Sd edicions en Ofinel