La ceba: Com preparar-la 10 vegades

La ceba: Com preparar-la 10 vegades

Nº:
33
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788492607334
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-92607-33-4
Páxinas:
15
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
200
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído

En aquest llibre, Gl.ria Baliu ens presenta la ceba, ingredient indispensable del sofregit i que, juntament amb la picada, és la base de la cuina catalana. 11 receptes amb la ceba com a element principal ens demostren que cuinar no és difícil i que el resultat compensa el temps que hi dediquem.

Outros libros do autor en Ofinel

Materia en Ofinel

Sd edicions en Ofinel

  • Plossu España -5%
    Titulo del libro
    Plossu España
    Terrasa, Jacques
    Sd edicions
    Bernard Plossu (Da Lat, Vietnam, 1945), uno de los maestros de la fotografía europea contemporánea,...
    No disponible

    34,00 €32,30 €

  • Senos y huevos -5%
    Titulo del libro
    Senos y huevos
    Kakawami, Mieko
    Sd edicions
    Senos y huevos es una novela breve sobre la relación entre tres generaciones de mujeres japonesas vinculadas p...
    No disponible

    13,90 €13,21 €

  • L'avellana: Com preparar-la 10 vegades -5%
    Titulo del libro
    L'avellana: Com preparar-la 10 vegades
    Nº 25
    Quadrada, Mariona
    Sd edicions
    Com a investigadora i divulgadora de cuina, ha publicat més de quaranta llibres sobre alimentació i salut, re...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • Ferros -5%
    Titulo del libro
    Ferros
    Nº 7
    Moscada, Neus
    Sd edicions
    "Haig de portar un aparell corrector? No penso sortir de casa!" Què passa quan has de portar ferros? Aquest é...
    No disponible

    10,00 €9,50 €

  • El laberint d'Horta -5%
    Titulo del libro
    El laberint d'Horta
    Cuevas, Manuel
    Sd edicions
    No disponible

    35,00 €33,25 €