Procesos de elaboración culinaria

Procesos de elaboración culinaria

Editorial:
Sintesis editorial
EAN:
9788497567664
Ano de edición:
Materia
LIBROS DE TEXTO
ISBN:
978-84-9756-766-4
Páxinas:
266
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Materia en Ofinel

  • FILOSOFIA 1º.LOGSE BACHILLERATO -EN ESPAÑOL-
    Titulo del libro
    FILOSOFIA 1º.LOGSE BACHILLERATO -EN ESPAÑOL-
    AA.VV
    Edebe
    No disponible

    26,35 €

  • Serviço Social e Interdisciplinaridade
     IBD
    -5%
    Titulo del libro
    Serviço Social e Interdisciplinaridade
    Jeanete L. Martins de Sá (Org.)
    Cortez editora
    Compreender um mundo complexo e nele intervir, com firme compromisso ético-político, seja na dimensão profis...
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    17,22 €16,36 €

  • Filosofia 1ºbachillerato
    Titulo del libro
    Filosofia 1ºbachillerato
    Lozano Paz, Moises
    Mc graw hill interamericana
    Libro distribuido en tres bloques de 3 unidades cada uno con introducción de filósofos actuales, adaptado a l...
    No disponible

    39,45 €

  • Grafismo Creativo. Nivel 2
    Titulo del libro
    Grafismo Creativo. Nivel 2
    Fuentes Casañ, Mª Consuelo
    Anaya
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,15 €

  • Cumbres bochornosas
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    Cumbres bochornosas
    Nº 4
    Ramírez Martínez, María del Sagrario
    Barrabes editorial
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    10,00 €9,50 €

Sintesis editorial en Ofinel