RESERVA'T PER A LES POSTRES!

RESERVA'T PER A LES POSTRES!

Editorial:
Ara llibres
EAN:
9788411730556
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-11-73055-6
Páxinas:
208
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
230
Alto:
170
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
CATALAN

Desconto:

-5%

Antes:

23,95 €

Despois:

22,75 €
IVE incluído
Comprar

Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius  i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que  l'elaboració sigui l'adequada. A més, hem de saber quin és el preu just de la pastisseria i no pagar més del que toca. Un llibre per aprendre a valorar què mengem i com ho mengem. El Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, ens explica la seva manera d'entendre la pastisseria, la casolana i la dels restaurants i ens dona les consells  imprescindibles per dominar les tècniques bàsiques i poder preparar, de forma fàcil i ràpida els nostres dolços deixant de dependre de la producció industrial.

Materia en Ofinel

Ara llibres en Ofinel