ELS BOLETS

ELS BOLETS. COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES

Nº:
43
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494116391
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-941163-9-1
Páginas:
19
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
70
Alto:
100
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Descuento:

-5%

Antes:

6,95 €

Despues:

6,60 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Segurament són l'aliment més antic que coneixem, una font important de  proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l'alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propósit posar-vos a l'abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que us facin quedar bé.

Materia en Ofinel

Sd edicions en Ofinel