ELS BOLETS

ELS BOLETS. COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES

Nº:
43
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494116391
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-941163-9-1
Páxinas:
19
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
70
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Segurament són l'aliment més antic que coneixem, una font important de  proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l'alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propósit posar-vos a l'abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que us facin quedar bé.

Materia en Ofinel

Sd edicions en Ofinel

  • Tanenllá -5%
    Titulo del libro
    Tanenllá
    Girbén, Jordi
    Sd edicions
    "Aquest llibre va néixer del silenci de la meva obra plàstica. Més enllà de les hist.ries que hi havia al d...
    No disponible

    17,50 €16,63 €

  • Alvocat, l´ -5%
    Titulo del libro
    Alvocat, l´
    Fischer, Jane
    Sd edicions
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • El curri -5%
    Titulo del libro
    El curri
    Nº 42
    Sal·lari i Fonseca, Conxita
    Sd edicions
    Sembla que la denominació prové de kaari, mot de la llengua tàmil de lÆestat indi de Tamil Nadu que els ang...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • La carxofa: com preparar-la 10 vegades -5%
    Titulo del libro
    La carxofa: com preparar-la 10 vegades
    Nº 38
    Barba i Albós, Veva
    Sd edicions
    Aquesta hortalissa de temporada ha guanyat molt de prestigi en els darrers anys. Resulta fàcil trobar-ne difer...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • Punxaguda -5%
    Titulo del libro
    Punxaguda
    Nº 02
    PONS, JOAN
    Sd edicions
    Punxaguda és un àlbum sobre petits intrèpids. El petit Punxaguda, un eriçó molt petit de pues retortes i d...
    No disponible

    17,50 €16,63 €