El lluç

El lluç. com preparar-lo 10 vegadas

Nº:
45
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494179129
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-941791-2-9
Páxinas:
19
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut en aigua,  proteïnes i àcid f.lic, baix en greix i una bona font de minerals com  ara calci, f.sfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a més de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. El lluç és un producte que es prepara amb molta facilitat i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al  forn.

Materia en Ofinel

  • (2012).ANUARIO VINOS -5%
    Titulo del libro
    (2012).ANUARIO VINOS
    AA.VV
    Pais aguilar
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • El sabor de las especias -5%
    Titulo del libro
    El sabor de las especias
    Nº 15
    Perpén, Yuli
    Cupula (libros cupula)
    El gran libro de las especias, para conocer y descubrir una nueva dimensión gastronómica. Añádeles chispa a...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    24,95 €23,70 €

  • COCINA CHINA
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    COCINA CHINA
    WILSON ANNE
    A. asppan, s.l. distribuidora int
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • Tarta y pasteles de fruta -5%
    Titulo del libro
    Tarta y pasteles de fruta
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    3,00 €2,85 €

  • Cocinar el mediterráneo -5%
    Titulo del libro
    Cocinar el mediterráneo
    Roca, Joan
    Planeta
    Un homenaje a la cocina mediterránea de la mano de uno de los grandes referentes de la cocina mundial, Joan Ro...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    23,90 €22,71 €

Sd edicions en Ofinel